30 helsetopper på smøre-tur til Australia

Helsetopper i Trøndelag er på sponset tur i Australia. Akkurat det overrasker ikke så mye. Det overrasker mer at det skrives om det i media!

Legemiddelindustrien sponser og smører helsetopper både leger, politikere og andre med millioner hvert år.  De bruker profesjonelle lobyister som jobber heltid med å påvirke politikere på alle nivåer. De bruker PR agenter som forer aviser, radio og TV med artikler. Bare turen for 30 stykker til Australia  koster antagelig mer en Norske Homeopaters Landsforbund årlige budsjett. Allikevel får vi stadig høre at det er vi som manipulerer opinionen.

Som homeopat har jeg ikke lov til å si at medisinen min virker, fremlegge forskningsrapporter som viser det, presentere noen av mine pasienter som sier de er blitt friske av det eller på annen måte vise at homeopati virker. Allikevel velger fler og fler å bruke homeopati. De har kanskje en grunn til det?

 

At stadig fler velger

Del så dine venner får se dette
  • Twitter
  • Facebook
  • email

About Solveig

Solveig Aursnes er registrert homeopat MNHL og leder av Norske Homeopaters Landsforbund. Hun er ettertraktet både som homeopat, foredragsholder og kursholder.
This entry was posted in Ukategorisert. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>