>Bihulebetennelse

>Pasienter med bihulebetennelse blir like fort friske uten antibiotika som med, viser en studie publisert i det amerikanske tidsskriftet Jama i 2007. Professor i allmenmedisin Morten Lindbæk skriver i en kommentar at studien gir ytterligere bevis for at de fleste pasientene ikke blir friskere av antibiotika. Forskerne i studien konkluderte med at verken antibiotika eller kortisonspray, eller en kombinasjon av disse behandlingene har effekt på bihulebetennelse. Når vi vet at overforbruket av antibiotika er så stort som det er, så er dette et tankekors. Jeg kan aldri få sagt det ofte nok: Antibiotika er legevitenskapens største triumf, men dessverre så er overforbruket enormt. Hva med å være restriktiv og “spare” antibiotika kuren til den dagen du virkelig har bruk for den?

Del så dine venner får se dette
  • Twitter
  • Facebook
  • email

About Solveig

Solveig Aursnes er registrert homeopat MNHL og leder av Norske Homeopaters Landsforbund. Hun er ettertraktet både som homeopat, foredragsholder og kursholder.
This entry was posted in Ukategorisert. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>