>Honning mot brannsår, infiserte sår og sår som ikke vil gro.

>

I dagens samfunn bruker vi altfor mye medisiner, dette kan være en belastning for både helsen og miljøet. Noen ganger er antibiotika og kortison livreddende og helt nødvendig, andre ganger finnes det gode naturlige alternativer, som ikke samtidig belaster helsen. Her er noen enkle tips til deg som ønsker å begrense bruken av vanlige medisiner.

Honning mot brannsår, infiserte sår og sår som ikke vil gro.
Honning er et fantastisk naturprodukt. Det har vært brukt i mange hundre år som et naturlig legemiddel. Noen velger å kalle honning for naturens antibiotika. I tillegg til å være et vidundermiddel mot hoste, har det vist seg å være mer effektivt mot infiserte sår og for tilheling av sår enn legemiddel som er fremtilt til samme bruk.  
 
Slik gjør du: Vask hendene, rens med rent vann, smør honning både innvendig og utvendig (slik at det dekker alt, også alt område som er rødt) på såret. Legg på noe som er tett og holder honningen på plass og fest dette f.eks. med medisintape (mulig det er å få kjøpt noe på apoteket med tape på). La dette ligge urørt på i 3 dager, gjenta dette helt til såret er grodd.  
Det er viktig å huske på at honning mister en del av effekten sin når den varmes opp. Skal man ta honning for sår hals er det best å ta en skje med honning direkte i munnen, i stedet for å blande den i varm melk, vann eller lignende.

Del så dine venner får se dette
  • Twitter
  • Facebook
  • email

About Solveig

Solveig Aursnes er registrert homeopat MNHL og leder av Norske Homeopaters Landsforbund. Hun er ettertraktet både som homeopat, foredragsholder og kursholder.
This entry was posted in Ukategorisert. Bookmark the permalink.

One Response to >Honning mot brannsår, infiserte sår og sår som ikke vil gro.

  1. Anonymous says:

    >Interessant å lese om honning som "antibiotika." Men hvilken homeopati remedie ville du bruke til arr etter brannsår som klør? Kan honnning være effektivt mot dette også, kløende arr ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>