>Kuldesjokk

>KULDESJOKK!! Det har det stått om i avisene i flere dager. Husk ditt og datt med huset og hytta og bilen, men hva med deg – mennesket? Det intresserer meg. Hva gjør vi når det plutselig blir kjempekaldt? På med raggsokker og ulltrøye. Det trenger ikke å være 25 grader inne i huset så lenge man er varm på beina så er mye gjort. Her i Drøbak er vi så heldig at vi har et lite firma som heter Polarol og de lager et kosttilskudd som er stappfullt av antioksidanter og som faktisk er toppers å bruke når man kjenner at det begynner å skurre litt i halsen. Produksjonsmetoden er bare så morsom; Kort fortalt: hele familen er ute å plukker nype og blåbær på høsten – dette tørkes og knuses og pakkes for hånd i lille Drøbak. Selges selvsagt hos Pilletriller’n (Poarol), men også hos Naturligvis og på nettet. Neida, jeg har ikke eierinteresser, men når jeg kommer over noe som virker, så må jeg jo rope det ut! Så varme ullsokker, ulltrøye og Naturol, så er det bare til å gå murmleperioden glad i møte – og bruke kuldegradene som en god unnskyldning til å krølle seg opp i sofaen.

Del så dine venner får se dette
  • Twitter
  • Facebook
  • email

About Solveig

Solveig Aursnes er registrert homeopat MNHL og leder av Norske Homeopaters Landsforbund. Hun er ettertraktet både som homeopat, foredragsholder og kursholder.
This entry was posted in Ukategorisert. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>