>Livmorhasvaksinen

> Jeg er generelt og grunnleggende skeptisk til massevaksinisasjon. Ikke det at jeg mener vi ikke skal bruke vaksiner. Vaksiner trenger vi og de har reddet mange. Men jeg er skeptisk til nye vaksiner som ikke er fullgodt utprøvd før de tas i bruk.

Kreft i livmorhalsen rammer tross alt en liten del av befolkningen. Rundt 0,03%. Vi vet ikke hvilke bivirkninger denne vaksinen har. Vi vet imidlertid at denne vaksinenen ikke blir brukt i USA, hvor erstatningsbeløpene som kjent er mye større, fordi den ikke er godt nok utprøvd.

Fullskala vaksinering i Norge virker for meg nesten som et ekspriment før den lanseres i fullskala i mer folkerike og lønnsomme land.

Hvis det er alvorlige bivirkninger, som vi kanskje ikke ser med en gang og kanskje ikke en gang kan eller vil føre tilbake til vaksinen, i 0,3‰ av tilfellene, går “vinninga opp i spinninga”. Og 0,3‰ er faktisk et ganske lavt tall for bivirkninger av medisin.

(Bildet har jeg lånt fra www.fritthelsevalg.org)

Del så dine venner får se dette
  • Twitter
  • Facebook
  • email

About Solveig

Solveig Aursnes er registrert homeopat MNHL og leder av Norske Homeopaters Landsforbund. Hun er ettertraktet både som homeopat, foredragsholder og kursholder.
This entry was posted in kreft, Livmorhals, vaksine. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>