>Meslinger på fremmarsj i Europa

>Det er å lese i nyhetene idag at meslinger er på full fart fremover etter mange år med tilbakegang. Foreldre kvier seg til å vaksinere barna sine; skolemedisinen sier at det må du, det er farlig pga ettersykdommer som f.eks. hjernebetennelse. Helsestasjon og barnehage sier at du må vaksinere fordi det er det sosialt korrekte å gjøre. At du som foreldre er sosialt ansvarlig for alle rundt deg. Steiner-miljøet har såkalte smitte-ringer der man går aktivt inn for å gi barna disse sykdommene slik at de skal bli immune senere. Så hva skal du som foreldre gjøre? Hva er det riktige? Det kan bare du som  foreldre svare på, hva er riktig for deg og ditt barn. Mitt svar er at om du velger å vaksinere barna dine, så sørg for at de er HELT friske. Er barnet ditt litt tufs den dagen det skal ha vaksine, så vent. Vent til det er helt friskt. Jeg har sett tilfeller hvor syke barn er blitt vaksinert og der det har i ettertid har fått skader som kan komme av vaksinen. Så mitt aller beste råd er å ta tiden til hjelp. Ikke la det stresse av at andre vil vaksinere barnet ditt idag. Vaksiner når barnet er helt frisk og ta gjerne kontakt med en homeopat i ditt nærområde som kan gi barnet ditt en forberedende medisin i forkant av vaksinen.

Del så dine venner får se dette
 • Twitter
 • Facebook
 • email

About Solveig

Solveig Aursnes er registrert homeopat MNHL og leder av Norske Homeopaters Landsforbund. Hun er ettertraktet både som homeopat, foredragsholder og kursholder.
This entry was posted in Ukategorisert. Bookmark the permalink.

2 Responses to >Meslinger på fremmarsj i Europa

 1. Anonymous says:

  >Og hvordan skal denne forberedende medisinen fungere?
  På hvilken måte forbereder den kroppen på vaksinasjon?

 2. Solveig says:

  >Homeopatisk medisin virker ved å styrke og stimulere kroppens evne til å lege seg selv.Vaksine er en sykdom som sprøytes inn i kroppen – noen ganger er dosen rett og slett for stor for et lite barn og det kan få voldsomme reaksjoner. Ved å gi barnet homeopati lik den sykdommen som skal sprøytes inn via vaksine, (homeopatisk grunnprinsipp: likt kurerer likt), har kroppen fått en forsmak på det som kommer og kan være forberedt på vaksinen. Beklager sent svar har bare ikke sett kommentaren din.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>