Øreverk

Idag har jeg hatt en ny klinisk erfaring. Jeg har hatt vondt i øret – det venstre for å være helt korrekt. Så vidt jeg husker, har jeg aldri hatt øreverk før og jeg trenger ikke å få det igjen, for dette var vondt! Jeg har hatt vondt i halsen noen dager, men dette begynte å gi seg og jeg var ute på tur med mann og hund da det begynte å murre i øret. Tenkte ikke noe over det, men i løpet av turen eskalerte smertene, så da vi kom hjem hadde jeg så vondt at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Tok med meg PC i sengen og laget en analyse på de få symptomene jeg hadde. To homeopatiske medisiner pekte seg ut og jeg tok uten å tenke noe mer på det, den første. Etter en time var det fortsatt ingen virkning. Feberen hadde steget og smertene var blitt enda verre. Jeg var helt klar til å dra til en legevakt for å stikke hull på trommehinnen, men jeg klarte å besinne meg og bestemme meg for å prøve homeopatimedisin nummer 2. Etter andre dose kjente jeg at trykket mot trommehinnen begynte å slippe taket. Den følelsen når trykket letter er helt utrolig deilig. Nå 5 timer etter at jeg startet behandlingen er trykket borte fra øret. Jeg har fortsatt feber, men den går sakte nedover. I morgen er jeg klar for jobb igjen :) Jeg fikk min øreverk bort på 5 timer. Heldige meg. Det første jeg tenkte på da hodet mitt begynte å fungere igjen, er alle de stakkars “øreungene” som som har mange rundet med vondt i øret i løpet av året. Jeg har en del av dem inne på min klinikk. Nå VET jeg hvor vondt de har det – skulle ønske at alle de andre også kom til en homeopat.

Del så dine venner får se dette
  • Twitter
  • Facebook
  • email

About Solveig

Solveig Aursnes er registrert homeopat MNHL og leder av Norske Homeopaters Landsforbund. Hun er ettertraktet både som homeopat, foredragsholder og kursholder.
This entry was posted in Ukategorisert. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>