>Pollen allergi

>Vi har allerede kommet til mars. Det er like før pollensesongen starter. Jada, jeg vet at det er mengder av snø der ute, og våren virker som om den er milevis unna, MEN på disse tider i fjor var Or i full blomst, bjørka var bare noen uker unna. For deg som lurer på om du skal prøve noe annet i år – istedet for alle disse nesesprayene og antihistaminene som bare gjør deg trett og sliten og som kun lindrer der og da – nå er tiden inne for å ta en beslutning. Hvis du har tenkt på om du skal prøve en alternativ behandling så må du gi kroppen din noen uker på å bygge opp et immunforsvar. Å bruke homeopati tar tid. Det er ikke slik at du tar noen små piller og så er allergien borte for alltid. I mange tilfeller tar det 3-4 sesonger før plagene er redusert til et minimum eller er helt borte. MEN starter man tidlig nok kan en stor del av de verste plagene bli borte allerede første sesong. Så går du rundt å lurer på om alternativ behandling er noe for deg, ta kontakt med en godkjent, registrert behandler der du bor. 

Del så dine venner får se dette
  • Twitter
  • Facebook
  • email

About Solveig

Solveig Aursnes er registrert homeopat MNHL og leder av Norske Homeopaters Landsforbund. Hun er ettertraktet både som homeopat, foredragsholder og kursholder.
This entry was posted in Ukategorisert. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>