Pollenallergi ?

Pollen sesongen er like rundt hjørnet, dette til tross for at vi endelig har fått greit med snø og et nydelig skiføre. Pollenallergikerne bør komme i gang med behandling i god tid før sesongen starter, i fjor var det ganske mange som merket pollen av bjørk i mars/april. Blomstringen av or og hassel starter vanligvis i februar/mars. Det avhenger selvsagt av hvor i landet du bor, i nord og enkelte høytliggende strøk kan blomstringen drøye til slutten av mars. Bjørken merkes normalt i april/mai, mens salix blomstrer to til tre uker før bjørken. Etter det går det slag i slag for mange med andre tretyper, gress og burot.

I homeopatien anbefaler vi at du kommer i gang med medisineringen i god tid før symptomene melder seg, gjerne en måned før blomstring. De fleste som benytter homeopati i behandling av allergi kjenner til Rhinoplexsmidlene. Ved å kombinere enkeltmidler sammen med Rhinoplex, blir resultatene ofte svært gode. Homeopater er dyktige på behandling av allergi og midlene de anbefaler er utprøvd over lang tid, så jeg anbefaler deg til å ta kontakt med din lokale homeopat for behandling av pollenallergi. Hvem som er godkjent av landsforbundet i ditt område, finner du her: www.nhl.no.

Del så dine venner får se dette
  • Twitter
  • Facebook
  • email

About Solveig

Solveig Aursnes er registrert homeopat MNHL og leder av Norske Homeopaters Landsforbund. Hun er ettertraktet både som homeopat, foredragsholder og kursholder.
This entry was posted in Ukategorisert and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>