Reiser, sykdom og forberedelser

Ferien står for turen og med den ferie, fritid – og sykdom!

Ikke får å være pessimist eller surmaga, men det er et faktum. Blant sol, blomster, badevann og fremmed mat er det mye som kan oppstå. Et lite vepsestikk, en brennmanet eller ugrei mat kan ødelegge mange, fine feriedager. Derfor har jeg laget et lite reiseapotek.

En liste over medisiner som kan være lurt å ha i kofferten når ferien kommer. Enten du skal feriere i Norge eller utlandet. Sammen med listen har jeg gitt en liten veiledning på hva som skal brukes mot hva og hvordan. Listen får du helt gratis og uten forpliktelser ved å kontakt meg. Send meg en mail så jeg får mailadressen din, så sender jeg listen tilbake sammen med gode ønsker for sommeren.

Det er bare apoteker som har lov å selge homeopatisk medisin, akkurat som for vanlig kjemisk medisin. Vestby Apotek som ligger i det nye kjøpesenteret i Vestby, rett inn fra E6’s søndre avkjøring til Vestby, har et godt utvalg homeopatisk medisin. Det tar 15 minutter å kjøre og har enkel parkering. Og det som måtte mangle skaffer de.

Del så dine venner får se dette
  • Twitter
  • Facebook
  • email

About Solveig

Solveig Aursnes er registrert homeopat MNHL og leder av Norske Homeopaters Landsforbund. Hun er ettertraktet både som homeopat, foredragsholder og kursholder.
This entry was posted in Homeopatisk medisin and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>