Så forskjellig kan homeopati og kjemi-medisin bli

Aftenposten kan fortelle at pasientene kun får snakke om en sykdom hos fastlegen sin. For oss som har som grunnfilosofi å tenke helhetlig er dette en tanke så forskrekkelig at jeg har knapt ord.

Mens kjemisk medisin ofte bare fjerner symptomene og plagene ved en lidelse er vi homeopater ute etter å fjerne årsaken til sykdommen. Da er det helt naturlig for oss å tenke helhetlig. At sykdommer henger sammen og forårsaker nye plager er vi overbevist om. Det er jo heller ikke så vanskelig å finne slike eksempler av plager i dagliglivet som alle kjenner seg igjen i; En dårlig arbeidsstilling gir ryggsmerter som gir hodepine som gir søvnmangel som gjør deg slapp og som kanskje også senker ditt immunforsvar. Når du da oppsøker legen for en stadig tilbakevendende forkjølelse blir det helt feil å snakke om en og en ting.

- men jøss. De selger vel godt med piller og arbeidstimer på den måten. Og så kaller de seg seriøse og oss useriøse.

 

 

Del så dine venner får se dette
  • Twitter
  • Facebook
  • email

About Solveig

Solveig Aursnes er registrert homeopat MNHL og leder av Norske Homeopaters Landsforbund. Hun er ettertraktet både som homeopat, foredragsholder og kursholder.
This entry was posted in Homeopatisk medisin, Legemiddelverket. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>