Slik ungikk hun merker etter forbrenningen

Behandle brannskade med homeopati og varmt vann

Denne brannskaden ble behandlet homeopati og varmt vann i går. Sårene er borte.

Disse fingrene tok et solid grep rundt stekovnsristen dagen før. De ble behandlet med homeopati og varmt vann.
DU har sikkert gjort det selv. Kanskje til og med lært det. Etter en brannskade gjelder det å kjøle ned såret med kaldt vann. Og så går du der med blemmer eller åpne sår i lang tid.
Disse fingrene gjorde det noen og en hver kan gjøre en torsdag ettermiddag når ting skal skje litt fort. Maten skulle ut av ovnen etter å ha blitt gjennomstekt på 225 grader. Og i farten glemmes grytevottene. I et lite sekund står hun der. Med hendene rundt risten som er rukket å komme nesten halvveis ut før hjernen har registrert at det gjør vondt og send beskjed om at grepet skal løsnes. Og med et hyl ble ordren etterfulgt.
Første instinkt er å tappe kaldt vann i springen ved siden av. Det vil lindre. Men i stedet tapper hun varmt vann. Nesten skåldvarmt. Så varmt hun greier å holde hendene under i et minutt eller to. Deretter 5-10 Cantharis C30.
Det er ikke behagelig å tappe varmt vann på brannskader. Men hjernen har liten evne til å skille mellom kulde og varme. I hvert fall ikke på kort tid. Derfor vet ikke kroppen helt hvordan den skal helbrede skaden. Når hendene holdes under kaldt vann går instruksen om at det er en kuldeskade. Og kroppen iverksetter helbredelse av det. Da tar det tid. Sårene blemmer seg og gjør vondt i flere dager.
Når hendene derimot holdes under varmt vann skjønner kroppen hva som skjer og iverksetter helbredelse etter brannskade. Ofte er skaden usynlig etter veldig kort tid.
«Jeg brant meg, men det var ikke alvorlig» er kommentaren vi ofte hører etter varmtvanns behandling av skaden. Fordi det ser ut som om kroppen ikke har tatt skade.
Cantharis er en homeopatisk medisin som hun tok for å styrke kroppens evne til egen helbredelse.

Les også

Slik behandler du brannskader alternativt

Behandling av skade med homeopati her

Om Arnika

Del så dine venner får se dette
  • Twitter
  • Facebook
  • email

About Solveig

Solveig Aursnes er registrert homeopat MNHL og leder av Norske Homeopaters Landsforbund. Hun er ettertraktet både som homeopat, foredragsholder og kursholder.
This entry was posted in Ukategorisert and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Slik ungikk hun merker etter forbrenningen

  1. Pingback: Slik behandler du brannskader alternativt | Drøbak Homeopati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>