>Svineinfluensa

>Mye er skrevet og sagt om H1N1 – viruset. Det er mange som er bekymret og som blir forvirret av all den motsigende informasjonen som kommer i media fra helsemyndigheter, diverse professorer og overleger, kommunelegen osv. Hva skal man egentlig tro på? Hvordan skal hver enkelt forholde seg til dette nye viruset?

Fra en homeopats synsvinkel kommer følgende:

Det aller viktigste er å forebygge:
• Gode, sunne måltider. Ta deg tid til å spise ordentlig mat, gjerne økologisk. Kortreist mat, bær og lokal frukt og grønnsaker er godt for kroppen.
• Nok søvn. En utvilt kropp har et mye sterkere immunforsvar.
• Frisk luft og mosjon – en god spasertur gjør underverker.
• Kosttilskudd kan også være fornuftig å ta. Her får man det man betaler for. Kosttilskudd fra dagligvare er billigere, men ikke like bra som det du får i helsekosten. Det ser tilsynelatende ut som om det er det samme når man leser innholdsfortegnelsen, men det som er viktig er om det er produsert slik at kroppen klarer å nyttiggjøre seg virkestoffene. En god del av de rimelige kosttilskuddene er produsert på en syntetisk base, mens de kosttilskuddene som helsekost anbefaler er produsert naturlig og dermed lettere for kroppen å ta opp.

Jeg anbefaler følgende:

- En god multivitamin. Spectro fra Solray er et godt alternativ.  
- Omega 3
- Vitamin C, opptil 1 gram pr. dag
- Probiotika, for å styrke balansen i tarmen. Tarmen har vårt viktigste immunsystem. Ca. 70 %      av immunforsvaret vårt finner du i tarmen.
- Sink

• Det kan være fornuftig å unngå de store fyllekalasene i denne perioden. Et glass vin har aldri skadet, men store mengder alkohol hemmer immunforsvaret. 

Kan homeopati hjelpe ved influensa? 
Ja, absolutt. Historien viser gang på gang at homeopati er svært virkningsfullt ved influensa. Helt tilbake til Spanskesyken i 1918 er det dokumenter at homeopatisk behandling har en svært positiv effekt.  
Om du skulle ønske det kan man sågar ta homeopatimedisin i forkant som en vaksine.

Hva gjør du hvis du blir syk?
Det aller viktigste er å tillate seg å være syk. Er du dårlig kryper du under dyna igjen, får i deg godt med væske og hviler. Hvis du ønsker behandling kan du ta kontakt med Drøbak Homeopati. Vi har et knippe gode medisiner som kan hjelpe deg å bli fortere frisk.  

Del så dine venner får se dette
 • Twitter
 • Facebook
 • email

About Solveig

Solveig Aursnes er registrert homeopat MNHL og leder av Norske Homeopaters Landsforbund. Hun er ettertraktet både som homeopat, foredragsholder og kursholder.
This entry was posted in Ukategorisert. Bookmark the permalink.

4 Responses to >Svineinfluensa

 1. Anonymous says:

  >Ja godt du legger ut kurant informasjon om influenza… virkelig kjent for å smitte via GI traktus, og da er jo probiotika viktig…

  stå på.. du har skjønt det, viser hvorfor Homeopati er tingen, når man kan sause sammen alt mulig tull for å skape en rød tråd…

  Liker spesielt vaksinasjonsbiten.. skjønner du egentlig hva en vaksine er?

 2. Anonymous says:

  >ok, du anonym har ikke satt deg godt inn i noen ting…..du burde få opp kunnskapsnivået ditt før du uttaler deg om at dette er tull:) Ikke noe hokus pokus det som står her…..rein og skjær fornuftige ting…vet du egentlig hva vaksinen inneholder og hvilke skader den kan forårsake??

 3. Siv says:

  >Anonym over er Siv, samme her også..
  Det er gjort undersøkelser på probiotika og influensa som viser at probiotika beskytter 80-90% mot influensa sammenlignet mot de som ikke fikk det av ett visst antall barn…

 4. Anonymous says:

  >Vet homeopaten hvilke skader vaksinen kan forårsake? Hvilken dokumentasjon baseres dette på?

  Og dere kritiserer Folkehelseinstiuttet for skremselspropaganda?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>