>Svineinfluensaen – igjen

>

Den svineinfluensaen, den svineinfluensaen…. blir litt matt, jeg. I løpet av uken har en person dødd 1 døgn etter at hun tok vaksinen. Obduksjonen viser at hun hadde så mange underliggende sykdommer at det var lite sannsynlig at det var vaksinen som var årsaken til dødsfallet. Det kan hende at det er korrekt, men det kan jo også være at vaksinen var “tungen på skålen”. At det ble for mye for den stakkars kroppen viser jo historien. Nå sier jeg IKKE at man skal la være å vaksinere seg hvis man føler det er det riktige for den enkelte, men jeg skulle så inderlig gjerne ha sett et mer nyansert informasjonsbilde fra det offentlige helsevesenet. Tilslutt nevner jeg i en bitteliten bisetning at på www.nhl.no (som er hjemmesiden til homeopatiforbundet) står det litt om hva homeopati kan gjøre.
Del så dine venner får se dette
  • Twitter
  • Facebook
  • email

About Solveig

Solveig Aursnes er registrert homeopat MNHL og leder av Norske Homeopaters Landsforbund. Hun er ettertraktet både som homeopat, foredragsholder og kursholder.
This entry was posted in Ukategorisert. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>