Homeopati ifm. operasjoner og inngrep

Homeopati kan benyttes både før og etter operasjoner og inngrep. Homeopati ifm. operasjoner og inngrep tar sikte på å korte ned rekonvalestiden og bedre almentilstanden i rekonvalesperioden.

Arnika er en homeopatisk medisin som ofte benyttes i forbindelse med inngrep og operasjoner. Du trenger ikke en full konsultasjon hos homeopat for dette. En kort prat før operasjonen eller inngrepet for å bestemme styrke på medisinen og hvor mye du skal ta er vanligvis nok. Det kan være lurt å starter helst 1 uke før operasjonen så kontakt meg i god tid før du skal opereres.

Etter operasjonen vil behandlingen skje med et bredere spekter av medisiner basert på de symptomene du har. Dersom rekonvalensen forløper fint vil det ikke nødvendigvis være behov for konsultasjon med homeopat, men dersom du føler at rekonvalensen tar tid, eller du er usikker på utviklingen kan du kontakte homeopat for konsultasjon.

Kontakt homeopat så fort du er frisk nok etter operasjonen. Jo fortere en homeopatisk behandling etter operasjonen kommer i gang jo bedre er det.

Del så dine venner får se dette
  • Twitter
  • Facebook
  • email