Vondt i ørene – ørebetennelse – øreverk

Homeopatisk medisin, Drøbak Homeopati

Homeopatisk medisin.

Mange pasienter som har fått diagonosen “kronisk ørebetennelse” stillet av lege og som ønsker å behandle dette med Homeopati kontakter oss. Likeså vil mange som ikke har fått en slik diagnose, men som bare har hyppig vondt i ørene eller øreverk, søke homeopatisk behandling. Ogs små barn, såkalte “ørebarn”, vil mange forsøke å behandle med homeopati.

Som homeopat er det ikke avgjørende om en lege har gitt diagnosen “kronisk ørebetennelse” eller om det bare er øresmerter uten nærmere diagnosering. Øreverken kommer ofte ikke alene. Den kan f.eks. ledsages av magemerter, søvnproblemer og matintolleranse med med. Som hoemopat søker vi å se øresmertene / øreverken som en del av et helhetlig sykdomsbilde. Vårt valg av homeopatisk medisin mot ørebetennelse, øreverk og øresmerter vil derfor gjøres ut fra hva hele sykdomsbildet.

Selvsagt kan også engangstifeller av øreverk eller ørebetennelse behandles med homeopati. Når det er en leidelse som gjentas hyppig vil homeopatisk behandling av ørebetennelse, øreverk og øresmerter ha som mål å fjerne lidelsene permanent.

Del så dine venner får se dette
  • Twitter
  • Facebook
  • email