>Tips for å redusere allergiplagene i sommer

>

Hele en av fem nordmenn er plaget med pollenallergi og det blir bare fler og fler med årene. De vanligste symptomene er tett nese, rennende øyne, hodepine og trøtthet. 

 Her er tipsene som gjør pollensesongen mer utholdende:

 1) Ta Homeopati – medisinene dine – UNNGÅ STERKE SKOLEMEDISINER SOM SYRTEC / CETRICIN og FLUTIDE

Homeopatisk allergibehandling går ut på å “lære” immunforsvaret opp til å kjenne igjen de allergener som skaper allergisymptomer som rennende nese/kløende øyne/ HP og Tretthet. Det er derfor viktig og starte i god tid før pollensesongen og forebygge. Da vil immunapparatet kjenne igjen allergenene og danne såkalte Anti-gener som destruerer allergenene som skaper problemer.

Den Homeopatiske behandlingen er ikke bare symptombehandling, men bygger opp immunforsvaret/ slimhinnene slik at man etter en tid kan bli helt medisinfri.Homeopatmedisin i form av øyedråper, nesespray og piller er det beste middel mot pollenallergi. KONSULTER DIN HOMEOPAT!

2) Skift sengetøyet ditt ofte. Det finnes ubeskrivelige mange pollenkorn i lufta om sommeren og de kommer seg inn på soverommet selv om du ikke lufter med vinduet. Skift derfor sengetøyet oftere enn du gjør om vinteren.

3) Ikke tørk klær eller sengetøy ute. Det sier seg nesten selv. Å henge ut klær eller sengetøy er å be om allergiutbrudd.

 4) Skyll håret før du legger deg. Pollenkorn har lett for å bli sittende i håret når du har vært ute og koset deg en fin sommerdag. Gjør det derfor til en vane å vaske eller skylle håret før du legger deg for kvelden.

5) Bruk solbriller. Ved å bruke tette solbriller skjermer du øynene for pollenkorn. Det er særlig lurt om du driver idrett ute eller om det blåser.

6) Vask ansiktet. Vask deg i ansiktet når du kommer inn eller om du kjenner noen form for reaksjon, da blir du kvitt de små kornene som kan ligge som et lag på huden og gjøre nese og øyne irritert.

7) Dusj deg i form. Har du vært ute lenge og kjenner du er i ferd med å få et allergiutbrudd – hopp i dusjen! Når du dusjer, skyller du av deg alt av pollen og sand som kan irritere hud, øyne, nese og hals. Dusjer du med varmt vann er sjansen mindre for å få feber av allergien. Da nøytraliserer du det pollenet som sitter skikkelig fast på huden, det løsner og blir skylt bort.

 

 

Del så dine venner får se dette
  • Twitter
  • Facebook
  • email

About Solveig

Solveig Aursnes er registrert homeopat MNHL og leder av Norske Homeopaters Landsforbund. Hun er ettertraktet både som homeopat, foredragsholder og kursholder.
This entry was posted in Ukategorisert. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>