>Vaksiner

>I Dagbladet idag står det om ME syke Anne May. Hun mener at hun er blitt syk pga av et vaksineforsøk Statens institutt for folkehelse gjorde mot meningokokk B-bakterien som forårsaker hjernehinnebetennelse. Anne May Eknes har kjempet kampen for seg og mer enn 300 andre som ble syke etter at de fikk vaksinen. Det som er det verste er at de ble frarådet å gå til lege hvis de fikk bivirkninger etterpå. Idag blir saken hennes avvist fordi hun hørte på den anbefalingen og gjorde som hun fikk beskjed om – gikk ikke til lege. Kun 1 person har fått medhold og erstatning – han er sønn av en lege som fulgte med.

Mens dette pågår så blir runde to av HPV – vaksinen som skal beskytte mot livmorhalskreft sendt ut i det ganske land, slik at de som takket nei sist, skal få en “sjanse” til å vaksinere sine døtre. Jeg håper at alle foreldre leser historien til Anne May Eknes og oppsøker lege hvis de ser den minste bivirkning på datteren sin etter at hun er vaksinert. Få det dokumentert – pass på at det er i journalen hennes. Det er viktig å være føre var – det har denne historien fortalt meg i hvertfall.

Ikke nok med det – melding om at årets influensa er en tøffing og at man bør vaksinere seg er heller ikke lenge siden kom ut. Jeg blir litt skremt av all denne propagandaen – bare fordi noen kakser skal tjene enda mere penger.

Del så dine venner får se dette
  • Twitter
  • Facebook
  • email

About Solveig

Solveig Aursnes er registrert homeopat MNHL og leder av Norske Homeopaters Landsforbund. Hun er ettertraktet både som homeopat, foredragsholder og kursholder.
This entry was posted in Ukategorisert. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>